Saturday, July 23, 2016

KRISTIAN "UFO" HUMAIDAN - EN DOG STAR HAR LANDET PÅ ØEN


Kristian UFO Humaidan, der bor på Ærø var fra 2003 – 2009 en del af rap-duoen UFO-Yepha, udkom september 2015 med et nyt album. Efter de succesfulde år i UFO-Yepha udgav Kristian solo albummet "Humaidan" fra 2011, hvor han udforskede sit singer/songwriter udtryk.


I september 2015 kom så albummet ’Stjernesprog’ - et modent album fra rapperen og sangskriveren!På sit album blander han rap med klassisk sangskriver tradition og tilsætter hiphop beats, live cello og klaver. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær.


Det nye album ’Stjernesprog’ har høstet flotte anmeldelser i bl.a. GAFFA (5*) og Politiken (4*). På albummet forenes det bedste fra begge verdener, og hiphoppens drevne breakbeats og flow af ord, smelter sammen med en række akustiske instrumenter og fine melodier. Fortællestemmen er roligere og mere afbalanceret på dette album og det er som om, at Kristian har fundet hjem i sit udtryk. Fra et sted der er dybere end hidtil, tages små og store temaer op og undersøges nærmere, med stort sprogligt overskud og insisterende nysgerrighed.

Til Ærø Dog Days vil Kristian lave et solo showcase på Det Gamle Værfts scene!
Læs mere om Kristian UFO Humaidan HER

No comments:

Post a Comment