Monday, July 24, 2017

EN DIGTER LÆGGER ATTER ANKER I ÆRØSKØBING HAVNClaus Ankersen kommer atter til Ærø Dog Days Festival. Denne gang direkte fra Faine Misto festivalen i Ukraine, hvor han har promoveret sin ukrainske digtsamling "Et pludseligt sammenfald" (Krok Books 2016), som er anmelderrost som et af landets bedste oversatte poesiudgivelser.


Som et tobenet kuglelyn indtager Claus Ankersen scene, hjerne, hjerter og forestillingsevne med et forrygende nærværende, indsigtsfuldt, råt, uafrysteligt og overraskende spoken word show, som hele tiden udvikler sig i nye retninger, og gennem 17 år har underholdt, oplyst, pirret, og rørt alle slags publikum i både Danmark og en lang række andre lande verden over.


Claus Ankersen har optrådt på ølkasser og gadehjørner, på strande med pandelampe, i stormagasiner og på barer, han har optrådt på torve, i kirker, skoleklasser, aulaer, foredragssale og biblioteker, på tage og i koncertsale, på festivalscener, hospitaler og havnebåde, i kantiner, mellemgange og museer, foran ministre, ambassadører, skolebørn og voksne i alle aldre.


Begge billeder taget af Jesper Hyuk 

No comments:

Post a Comment