Sunday, July 3, 2016

DER KOMMER NYE MENNESKER TIL ÆRØ DOG DAYSVi er glade for at kunne præsentere "Nye Mennesker" til Ærø Dog Days. De er en kvindelig duo der leder tankerne hen på Dan Turells historiefortælling, med en magisk guldkant af smukke lydbilleder.


Line Bøgh (for oven til venstre) skriver historier der har det til fælles, at de udspiller sig I København og omhandler mennesker, der lever lidt anderledes end alle andre. Vi kommer tæt på det det besværlige sind, den utæmmede psyke, og alle de historier der ligger og ulmer I os alle sammen, dét der gør os underlige, afvigende, spændende og udtryksfulde. Teksterne er mundrette og let tilgængelige, og er ofte blevet sammenlignet med Dan Turells digte. 


Ann Falden (for oven til højre) er eksperimenterende musiker, med en særlig tilgang til skabelse af et lydunivers. Hun gør brug af utraditionelle instrumenter som hangdrum og percussion, og blander det med elektroniske beats, keyboards og laptop. 

Nye mennesker er et moderne niche-projekt der tilstræber at blande historiefortælling og lyd, ud fra en overbevisning om, at litteratur kan opleves stærkere via et moderne lydbillede. Det er et forsøg på at trække litteraturen ud i byen, så historierne igen kan blive noget vi er sammen om, noget vi oplever I fællesskab. 
Line Bøgh (teksforfatter & Speak) 
Ann Falden (Labtop, vokaler, hand drum, percussion, cajon og produktion) 

Mere om Nye Mennesker HER!


No comments:

Post a Comment