Thursday, June 30, 2016

MARIE FRANK ÅBNER ÆRØ DOG DAYS FESTIVAL!


Vi har den store glæde at kunne fortælle at Marie Frank åbner Ærø Dog Days Festivalen d. 30. juli, kl.15:00 i Det Gamle Værft.

I 2015 udkom Marie Franks anmelderroste 6. album “Kontinua" der er hendes første med danske tekster. Det er sange der på poetisk vis kredser om sammenhæng og brud og om at forsøge at forblive hinandens medmennesker i stedet for langsomt at blive hinandens modmennesker.Marie Frank debuterede i 1999 med albummet ”Ancient Pleasures”, der tog både publikum og medier med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde høstede mange tunge musikpriser og sang kæmpe hits som ”Symptom Of My Time”, “Save a little Love”, klub klassikeren med Brother Brown ”Under The Water" (video ovenfor), "Worth it" og Whoops Wrong Daisy”. 

Hun var nok ny for den store offentlighed, men havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde af den vej høstet massevis af den slags erfaring der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.
Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og en ligefrem ægthed der tager publikum i hånden i et medrivende og ofte humoristisk show der byder på en god blanding af de store hits fra det fornemme bagkatalog og de nye danske sange. Hun akkompagneres ved koncerten af multi instrumentalisten Anders Pedersen.

Øverste foto af: Kim Wendt


Mere om Marie Frank på hendes website HER

No comments:

Post a Comment